torsdag, juni 14, 2007

Intelligensens højborg

Ja, her er det endegyldige (måske) bevis på, at Præstemarkskolen er der hvor de klogeste elever kommer fra! (selvfølgelig er det en skod hjemmeside, så klik lige selv ind under karakterer ude til venstre).
Det er jo stort set kun i skriftlig biologi at vi ikke ligger nummer et!

Som Tommy T altid siger, så nytter det at kysse røv....

PS: Og her det endelige bevis på, at detsnart er på tide at få indført sund mad i folkeskolen....(igen, skod, tryk på ledelse ude til venstre)

5 kommentarer:

Mads sagde ...

Hvad fanden er det for en lam sang? Som om det ikke er slemt nok at skulle se på den hjemmeside.
Det er sgu da godt, der ikke gives karakterer i musik.

Er der ikke sløjd på Præstemarkskolen mere? Heller ingen Arne Lemb? Eller er Grünne gået over til at spise lærere efter at have fortæret alle ungerne?

Tommy T sagde ...

Olé champ! Olé! Skolemad, I get it...

Mads sagde ...

Der er et afsnit om skolens historie. Men hvorfor omtales overhovedet ingen vigtige begivenheder eller personer i det afsnit?
Hvorfor nævner man ikke Allan P's storebror? Carsten Arlander? Hidsig Lars? Krisser? Kenneth Bramming? Hække? Hele D-klassen? Og alle de andre der har været med til at gøre skolen til det den er idag. Ja, jeg føler mig da også forbigået. Jeg har f. eks. været med til at lave en svensk pølseret uden pølser med Claus Ditlev og Christel, som nærmest er gået over i historien (mest fordi Ditlev spiste alle pølserne inden de kom i retten, og fordi han fik ballade for at bruge gardinerne som viskestykker, og fordi Arne Lemb i lige præcis det ene tilfælde ikke ville aftage resterne til sine grise (ja, det var jo det han sagde, selvom alle godt vidste, at han selv høvlede hele lortet, og sikkert slet ikke havde grise derhjemme)).
Og hvorfor er det en hemmelighed, at der aldrig er kommet noget godt ud af Bakkehuset (middelmådighedens højborg)? Og hvorfor har man ikke for længst nedlagt det?
Journalisten der har lavet det indlæg kender i hvert fald ikke Gisela!

Tommy T sagde ...

Det nytter at kysse røv...

Mads sagde ...

Jonas. Hvorfor siger Tommy sådan nogle ulækre ting?